dinsdag 4 september 2012

1 jaar Vriendelijkheid

WEEK 31

Vorige week werd ons verteld dat @Rob_Hero van 6 nooit geen stickertjes meer mag uitzoeken als hij in het ziekenhuis geprikt wordt. Dit omdat Rob regelmatig geprikt moet worden en daar kunnen ze niet meer aan beginnen.Via een Twitterbericht hebben wij een oproep gedaan om zoveel mogelijk stickertjes te verzamelen voor Rob. De stickertjes stromen van alle kanten binnen! 20 september wordt Rob 7 jaar.. wij zorgen dat de doos met stickertjes op zijn verjaardag aankomt. http://geboortenummervijf.blogspot.nl/
                 Nu vragen wij ook de aandacht voor Noa            http://noatweet.wordpress.com/Als je kind erg ziek is en kanker heeft krijgt het een Kanjerketting.
Elke keer als je een vervelend onderzoek ondergaat krijg je er een kraaltje bij.

Als je kind erg ziek is door een stofwisselingsziekte krijgt het geen Kanjerketting. Elke keer als je een vervelend onderzoek ondergaat krijg je niets.

Nu willen wij voor Noa een ketting maken met allerlei belletjes, lapjes stof, lintjes, alles wat geluid maakt, kraakt, piept en/of zacht aanvoelt. Om een lange ketting te kunnen rijgen hebben wij jullie hulp hard nodig....Wat schenk jij voor Noa zijn ketting?

Je mag het sturen naar:

Zuidendijk 45
3314 CR Dordrecht
ovv Rob en/of Noa 
Einddatum: 18 september

 Volgende week meer Vriendelijkheid 

2 opmerkingen:

  1. Rob de stickers zijn onderweg en NOA de piep, voel en glimlachzon gaat morgen op de bus hoor
    Liefs van Daphne!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marijke van Schipstal5 september 2012 om 13:39

    Ook van mij vandaag gepost voor ROB en voor NOA!

    BeantwoordenVerwijderen